Ugchelse Woudlopers

Verhuur

Impressie

Blokhut van voor schuin boven
Blokhut van de zijkant hoog boven zodat je goed de bossen ziet.
Blokhut 't Springdel gezien vanaf de parkeerplaats.

Blokhut ‘t Springdel

Aan de bosrand van Ugchelen ligt onze mooie blokhut ’t Springdel. Op zaterdag wordt de locatie gebruikt door scoutinggroep de Ugchelse Woudlopers. Doordeweeks wordt deze locatie verhuurd. Verschillende organisaties maken gebruik van onze blokhut. De blokhut heeft in totaal 218m2 aan verblijfsruimte.

De Omgeving

Direct aan de voor- en achterzijde van de blokhut ligt een grasveld. Het grasveld aan de voorzijde grenst aan een groot bos. Aan de achterzijde van de blokhut ligt een sprengengebied met waterloopjes en bruggetjes. Verder is er bij de blokhut parkeergelegenheid voor ongeveer vijftien auto’s. Ook is er een kampvuurkuil met vuurschaal. Het dorpscentrum van Ugchelen is op loopafstand. (Ongeveer 750 meter)


Prijzen en Publiek

Verhuurkosten: €6,- pppn met een minimum van 25 personen
Wij verhuren niet aan:

  • Studentenverenigingen
  • Sportverenigingen (Behalve Scouting natuurlijk)
  • Familiefeesten zoals bruiloften en verjaardagen

Periodieke verhuur
Wilt u periodiek onze blokhut huren voor een of meerdere dagdelen per week, neemt u dan voor beschikbaarheid en tarieven contact met ons op via mail: verhuur@uw2.nl.

Zomerverhuur
Naast periodieke verhuur doordeweeks wordt de blokhut in de zomer eigenlijk altijd verhuurd aan andere scouting verenigingen.

Verhuuragenda

De blokhut is voor de zomer van 2024 alleen nog beschikbaar in week 31

Ben je op zoek naar een mooie kamplocatie, kijk in de agenda naar nog beschikbare datums en/of mail naar: verhuur@uw2.nl.


plattegrond blokhut 2023

Plattegrond Blokhut

Indeling Blokhut

Er zijn twee gelijke, ruime lokalen (2x80m2), een opslaghok (13m2), een vierde verblijfsruimte (45m2), gescheiden toiletruimten en een keuken. Alle ruimten grenzen aan de centrale gang die verbonden is met de hoofdingang. Alle vier de verblijfsruimten hebben openslaande (nood)deuren naar buiten.

De blokhut is gebouwd in 1985 en is in 2006 verbouwd. Bij deze verbouwing zijn onder andere de toiletgroepen en keuken geheel vernieuwd en is een derde lokaal aangebouwd. De blokhut voldoet aan de huidige eisen van de gemeente en de brandweer. 


Voorzieningen

In de omgeving van ’t Springdel zijn veel leuke dingen te doen, uiteenlopend van actief tot rustig bijkomen in de natuur! Hieronder staat een selectie met tips.

Handige adressen

Ziekenhuis – Gelre Ziekenhuis Apeldoorn (0,4km)
Huisarts – Huisartsenpraktijk Ugchelen (0,5km)
Apotheek – Apotheek Ugchelen (0,7km)
Fietsenmaker – Bessels Tweewielers (1,1km)
Tandarts – Tandarts Freddy van As (1,2km)

Kaart