Ugchelse Woudlopers

Stam

Stam (18+ jaar)

De stamperiode is de laatste periode die je bij een scoutinggroep doorbrengt. In principe kan je de rest van je leven actief zijn bij een stam. Hoewel alle leiding bij een van onze twee stammen zit, is niet elk stamlid leiding. Bij de stam kom je vrijwillig opdagen voor een gezellige avond.
Binnen onze vereniging hebben we 2 stammen. De Hopman Tinus Stam en de nieuwere Herkende Adt Stam. Om de zoveel jaar, als het leeftijdsverschil groot wordt, wordt er namelijk een nieuwe stam opgericht.

Lekker actief

Wat onze stam zo uniek maakt is dat naast het hebben van een gezellige avond, de ongeveer 20 leden erg enthousiast zijn en daarom vrijwel iedere zaterdag een unieke activiteit organiseren. En bij de stam gaat dat van rustig tot extreem; van een kookwedstrijd tot autospeurtochten door het hele land. Van het fabriceren van cocktails tot het lopen van moeilijke hikes.

Kampen

Meestal worden er per jaar 4 weekendkampen en één zomerkamp georganiseerd. De kampen worden compleet geregeld/verzorgd door de stam zelf. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf naar welke locatie je gaat en welke activiteiten er gedaan worden.

Has is aan het Gourmetten.

(Deel van de) Herkende Adt Stam

Nieuwsgierig geworden? Kom een keertje kijken!

Is dit wat voor jou? Je kan de eerste drie keer gratis komen kijken. In principe begint iedere zaterdag om 20:00 uur de opkomst. De eindtijd is per week verschillend en afhankelijk van jou! Voor meer informatie kan je mailen naar stam@uw2.nl.