Voor 18 jaar en ouder

Ben jij boven de 18 jaar, heb je een eigen mening en wil je jezelf blijven uitdagen met scoutingactiviteiten? Word dan stamlid en organiseer samen met andere jongvolwassenen je eigen kampen en activiteiten. Bij de stam verzorg je net als bij de Explorers je eigen programma. Dit keer heb je geheel zelf de verantwoordelijkheid.

Stam

Dstame stamperiode is de laatste periode die een scout bij onze scoutinggroep doorbrengt. In principe kan je de rest van je leven actief zijn bij een stam. Hoewel alle leiding bij een van onze twee stammen zit, is niet elk stamlid leiding. Bij de stam kom je vrijwillig opdagen voor een gezellige avond.
Binnen onze vereniging hebben we 2 stammen. De Hopman Tinus Stam en de nieuwere Herkende Adt Stam. Om de zoveel jaar als het leeftijdsverschil groot wordt, wordt er namelijk een nieuwe stam opgericht.
Wat onze stam zo uniek maakt is dat naast het hebben van een gezellige avond, de leden erg enthusiast zijn en daarom vrijwel iedere zaterdag een unieke activiteit organiseren. En bij de stam gaat dat van rustig tot extreem; van een kookwedstrijd tot autospeurtochten door het hele land. Van het fabriceren van cocktails tot het lopen van moeilijke hikes. De stam organiseert ook zijn eigen kampen.
Opkomsttijd HAS: 20.00 tot XX.XX uur.
Mail voor meer info met info@uw2.nl