Op vrijdagavond 18 december vond  het jaarlijkse Kerstspel; ”Zingen voor een Kind”, weer plaats in het bos rondom het Leesten.  De Explorers en de leiding van de UW2 staken hun handen uit de mouwen en hielpen mee!

Voor het jaarlijkse Kerstspel was er een sfeervolle, door kaarslicht verlichte route, in het bos van het Leesten uitgezet. Tijdens de route konden bezoekers het kerstverhaal, die door vrijwilligers op mooie wijze werd uitgebeeld bewonderen. Ten einde van de route konden de bezoekers zich onder het genot van een lekker glaasje glühwein, warmen aan de vele kampvuren die waren aangestoken op het veld van het Leesten.

De kampvuurtjes boden voor de kinderen natuurlijk de ideale gelegenheid om hier lekkere broodjes boven te bakken. Dit wilden wij als UW natuurlijk graag faciliteren dus stonden onze Explorers en de leiding klaar om de kinderen hierbij te helpen. Zo werden de kinderen voorzien van een geschikte stok, met daaraan een stuk deeg en konden zij zich naar afloop melden om hun broodje te voorzien van hagelslag of jam. Wij vonden het een geslaagde avond en wat ons betreft een goed begin van de kerst van 2015!

« 1 van 3 »